Gebruiksaanwijzing

Het is nooit eenvoudiger en zachter geweest om u van vervelend lichaamshaar te bevrijden. Oksels, genitale gebied, armen, benen, buik of rug – met Capillum Amove zijn scheermes en traditionele ontharing crèmes voor altijd verleden tijd.

 • Meng 100g Capillum Amove poeder met ongeveer 35-40 ml heet water (gelijk aan 10 theelepels) met de bijgeleverde spatel om een smeerbare crème te vormen.
 • Bij het eerste gebruik, probeer het product alleen op een klein gebied van de huid uit om de werking en de huidcompatibiliteit beter te beoordelen.
 • Breng de crème met de spatel of met de hand op de gewenste lichaamsdelen aan, zodat het gehele vlak bedekt is met crème.
 • Het lichaamshaar moet volledig bedekt worden door de crème, anders werkt het product niet of wordt het haar slechts gedeeltelijk verwijderd.
  Laat gedurende maximaal 3-5 minuten inwerken, afhankelijk van haardichtheid en dikte Let op: hou een kortere tijd aan voor het genitale gebied. Controleer tussendoor met een vochtige vinger op een klein stukje of het mogelijk is om het haar te verwijderen.
 • In de douche de crème als een scrub eerst met cirkelvormige beweging wegwrijven met een beetje water. Het lichaamshaar zal makkelijk loslaten. Bij korte haartjes zal een zacht washandje of scrubhandschoen voeldoende zijn om alle haren grondig te verwijderen. Tot slot, goed afspoelen.

Voor welke gebieden kan Capillum Amove  worden gebruikt?
Ontharen met Capillum Amove is geschikt voor de schouders, het gehele genitale gebied, armen, benen, borst en rug.

Hoe lang blijft mijn huid haarvrij?
Bij regelmatig gebruik van Capillum groeit Amove lichaamshaar  langzamer en zachter terug. De haarvrije periode komt overeen met het begin over de manier waarop mensen met klassieke ontharingscrème en langer dan na een scheerbeurt.

Wat moet u overwegen voorafgaand aan het eerste gebruik?
Test de werking van het product eerst op een klein gebied van uw lichaam. Omdat er veel verschillende huid en lichaam haartypeszijn, kunt u op deze manier uw persoonlijke applicatietijd en effecten uitproberen.

Is er Capillum Amove evenals afgewerkte crème?
Nee, vanwege een eenvoudige reden: Zou Capillum Amove geleverd worden als kant-en-klare crème, dan zouden er chemische ingrediënten moeten worden toegevoegd om de consistentie en houdbaarheid te garanderen. Dit willen wij als fabrikant absoluut vermijden en daarom is Capillum AMOVE alleen als poeder te verkrijgen.

Hoe lang kan ik doen met een 100g verpakking?
Vanwege de verschillen in haardichtheid, haarlengte en haartextuur kunnen wij slechts een indicatie geven. Een gemiddeld behaarde vrouw heeft met één zakje voldoende voor de benen, oksels en bikinilijn. Voor een gemiddeld behaarde man is een 100 gram verpakking voldoende voor de borst, schouders en buik.

10g poeder mengen met 1 theelepel heet water
100g poeder mengen met 10 theelepels heet water
200g poeder mengen met 20 theelepels heet water

Bij welke haarlengte werkt Capillum Amove het beste?
Van ongeveer 3-5 mm lengte ontstaat het optimale effect. Bij korter haar moet u gebruik maken van een scrubhandschoen bij het afwassen.

De eerst werden alle haren niet verwijderd. Is dit normaal?
Er zijn veel verschillende soorten haar. Inderdaad kan het gebeuren dat de eerste keer, gewoonlijk in combinatie met kort haar, niet alle haren verwijderd worden. Vanaf de tweede behandeling zijn alle haartjes zijn meestal verdwenen.

Aanbeveling voor het gebruik en de toepassing moet worden opgevolgd!

 • Breng het product in de badkamer, in de douche of in bad.
 • Inwerktijk 3-5 minuten, afhankelijk van haardichtheid en-sterkte
 • Test voorafgaande het eerste gebruik het product op een klein huidoppervlak.
 • Indien na 2 uur geen ongewenste reactie is ontstaat, kunt u de ontharing uitvoeren.
 • Bij een brandend / tintelend gevoel tijdens het gebruik van de crème onmiddellijk met veel water afspoelen.
 • Na gebruik, raden wij het aanbrengen van een anti-transpirant of geparfumeerde producten binnen 12 uur af.
 • De tijd tussen toepassingen moet ten minste 72 uur zijn.
 • Doe sieraden af.
 • Geschikt voor rug, borst, armen, benen, oksels en schaamstreek / bikinilijn.
 • Niet geschikt voor hoofd, gezicht, ogen, neus, oren, tepels, moedervlekken, vlekkerige, gebroken of geïrriteerde huid of bij eerdere allergische reacties op ontharingsmiddellen. Als u medicijnen die de huid aantasten inneemt of als u lijdt aan een huidziekte, raadpleeg dan uw arts voor gebruik.