Capillum AMOVE

Capillum AMOVE is een lichaamontharingsproduct voor Hem & Haar. Eenvoudig, natuurlijk en pijnloos te grbruiken onder de douche. Nooit eerder is het zo makkelijk geweest om van ongewenst lichaamshaar af te komen en een zijdezachte huid te creeeren. Oksels, genitale gebied, armen, benen, buik of rug, voor al deze gebieden is Capillum AMOVE geschikt. Hoogwaardige grondstoffen vormen de basis voor dit eenvoudige type ontharing.

Eigenschappen:
– Eenvoudig, snel en pijnloos ontharen
– Aangename neutrale geur
– Goede huid verdraagzaamheid, bevestigd door Dermatest
– Geen synthetische kleurstoffen, geurstoffen en conserveringsmiddelen

Gebruiksaanwijzing
Natural200g

Capillum Amove Natural

Capillum Amove Natural is een poeder met natuurlijke geur. Vol minerale ingrediënten, zonder conserveringsmiddelen. Deze ingrediënten worden al honderden jaren in het Midden-Oosten gebruikt voor ontharing voor een aangename en pijnloze ervaring.

Ingrediënten: calciumcarbonaat, calciumhydroxide, strontium

Capillum Amove tarwe

Capillum Amove Tarwe

Capillum Amove Tarwe is een wit poeder met een aangename geur. Met plantaardige en minerale ingrediënten, zonder conserveringsmiddelen of synthetische geurstoffen. Met tarwezetmeel voor een zijdezachte huid,

Ingrediënten: Triticum vulgare starch (tarwezetmeel), calciumcarbonaat, bentoniet, calcium hydroxide, calcium thioglycolaat

Capillum Amove staat onder licentie in Duitsland en voldoet aan alle eisen van de EU-richtlijn voor cosmetische producten en de implementatie ervan in de vorm van de Duitse cosmetica regelgeving, door de Voedsel en Warenwet bedongen en is dermatologisch getest. MSDS van de ingrediënten, alsmede de veiligheidsbeoordelingen op dit moment zijn geregistreerd bij het ministerie van consumentenbescherming en voedselveiligheid in Duitsland.

capillum-home