Vloeibare Aleppo zeep

Onze vloeibare Aleppo zeep wordt twee dagen onder toezicht van een zeepmeester uit Aleppo gekookt volgens het traditionele proces in een boiler. We gebruiken voor de productie van onze zepen geraffineerde oliën zoals extra vierge olijfolie, laurier, kokosolie en zwarte komijn olie. De zeep bevat natuurlijke glycerol. Wij gebruiken geen dierlijke vetten, geen parabenen, geen kleurstoffen en synthetische oppervlakteactieve stoffen. De producten zijn niet getest op dieren.

Het uiterlijk van de vloeibare zepen varieren tussen geel, groen en bruin en zijn semi-doorzichtig. Bij lage temperaturen kunnen er vlokken ontstaan, deze verdwijnen als de zeep weer op kamertemperatuur is.

Er zijn zes verschillende ALEPEO vloeibare Aleppozeep geuren.

vloeibaar_natural

Naturel

Inhoud: 350 ml en 500 ml

Ingredients: Aqua, Olea europaea, kaliumhydroxide, Laurus nobilis, glycerine, tocoferol (vitamine E), natriumchloride, benzylalcohol

vloeibaar_20

Naturel 20% Laurierolie

Inhoud: 350 ml en 500 ml

Ingredients: Aqua, Olea europaea, kaliumhydroxide, Laurus nobilis, glycerine, tocoferol (vitamine E), natriumchloride, benzylalcohol

vloeibaar_roos

Roos

Inhoud: 350 ml en 500 ml

Ingredients: Aqua, Olea europaea, kaliumhydroxide, Laurus nobilis, glycerine, tocoferol (vitamine E), natriumchloride, benzylalcohol

vloeibaar_jasmijn

Jasmijn

Inhoud: 350 ml en 500 ml

Ingredients: Aqua, Olea europaea, kaliumhydroxide, Laurus nobilis, glycerine, tocoferol (vitamine E), natriumchloride, benzylalcohol

vloeibaar_lavendel

Lavendel

Inhoud: 350 ml en 500 ml

Ingredients: Aqua, Olea europaea, kaliumhydroxide, Laurus nobilis, glycerine, tocoferol (vitamine E), natriumchloride, benzylalcohol

vloeibaar_sinaasappel

Sinaasappel

Inhoud: 350 ml en 500 ml

Ingredients: Aqua, Olea europaea, kaliumhydroxide, Laurus nobilis, glycerine, tocoferol (vitamine E), natriumchloride, benzylalcohol

Aanvullende informatie

Gelieve niet door te slikken en vermijd contact met de ogen.

Bewaar het product bij een temperatuur van meer dan 8°C. Als de omgevingstemperatuur lager is dan 8°C, kan de structuur te veranderen. Dit omkeerbare proces heeft geen invloed op de productkwaliteit.